icon 0879 029-000
 • Цена
  лв. - лв.
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цвят
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Hi Tec

Hi Tec
Hi Tec

Компанията е основана в Амстердам, Хонландия през 1974г. като от тогава до сега е реализирала приходи от над 250 мил. долара. Какъв по- достоверен показател за качество и търсене на пазара. През близката 2012г. марката Hitec получава заслужено годишната награда за най-добра туристическа обувка. mbw.bg предлагаме страхотна колекция обувки Hitec. Те считат себе си за най-страстната обувна компания наоколо и са обсебени от производството на най-удобните обувни стоки за всяка дейност! Всичко, което ви е необходимо за кампингуване, прекарване на време на открито и планинарство можете да намерите тук, при нас. На най-ниски цени с най-бърза доставка.

MBW (MyBestWear) публикува за вас списък с топ продукти мъжки маратонки, скуош обувки, мъжки маратонки за фитнес на марката Hi Tec. Промоции и достъпни цени ви очакват в каталога ни на  Hi Tec.

Направете своята лесна, бърза и сигурна онлайн поръчка на любимите си продукти от каталога ни на Hi Tec. Спортен магазин MBW се грижи за сигурността на вашата поръчка на оригини продукти Hi Tec. Ние внасяме от Англия и доставяме навсякъде в България.

Получете до 15% отстъпка за следваща покупка, закупувайки продукти с марката Hi Tec от спортен магазин MBW.

Покажи: Списък / Решетка
Покажи:
My Best Wear © 2017